28 iulie 2010

Cozia Bike Tour

Excursia la Cozia era planuita de mai bine de o luna. Am tot incercat noi sa facem ceva antrenamente, ba la Cotmeana, ba pe langa Pitesti, insa vremea sau alte activitati ne-au cam impiedicat. Asa ca data stabilita se apropia. Toata saptamana am schimbat mailuri cu Ionut si ne-am facut planuri, ne-am cumparat piese de rezerva, ce mai...eram pregatiti. Pana vineri cand s-a anuntat prognoza meteo pentru weekend: cod galben de ploi si vijelii in jumatate de tara, printre care si judetele Arges si Valcea. Opaaaa...ce facem?
Am analizat situatia in fel si chip, ba am renuntat, ba am zis ca mergem orice-ar fi. Vineri seara vorbim la telefon si eram totusi indecisi. O sunam si pe Ioana, mai chibzuim putin si pana la urma decidem: sambata dimineata plecam!
Sambata de dimineata la ora 6 eram pe peronul garii din Pitesti. Dragos (eu), Ionut, Mada, Ioana si Cristi (de la mec :)). Ne luam bilete la personalul de Curtea de Arges desi nimeni nu isi mai lua. Trage trenul si urcam bicicletele. Si ca sa facem o comparatie cu Turul Frantei care tocmai era in desfasurare, acesta este autocarul echipei noastre, "Pedalam impreuna":