30 august 2010

Am fost la BikeWalk


Apar si eu la minutul 4:34, tricou rosu si casca.


19 august 2010

Babele, Sfinxul

Pentru ca in oras te topesti si la umbra am profitat de ultimele zile de vacanta si am zis sa facem o urcare in Bucegi. Sambata de dimineata la ora 5 Eu, Adi si Edi ne-am imbarcat in loganul de Busteni :))
Ca sa evitam aglomeratia de pe Valea Prahovei am urmat drumul Targoviste, Pucioasa, Sinaia. In 3 ore am ajuns, distanta nu era prea mare insa drumurile de la noi nu iti permit sa mergi tare.
Din Sinaia bineinteles ca a inceput si aglomeratia, am mers bara la bara cu viteza melcului pentru ca majoritatea bucurestenilor stiu numai drumul acesta spre munte.
In Busteni am parcat masina si ne-am indreptat spre telecabina in ideea de a ajunge repede sus ca sa avem timp de urcat pe vf. Omu. Coada era imensa asa ca am decis sa urcam pe traseu, pe Jepii Mici.15 august 2010

Pe drumuri de munte: Tarcu, Godeanu, Herculane

Odata venita perioada concediului am planificat o tura de mai multe zile in Muntii Tarcu-Godeanu.
Plecarea a fost sambata 7 august desi aceasta postare vine la o saptamana distanta ca deh, daca e concediu nu mai scriu nici pe blog :))
Vremea nu se anunta prea buna, de fapt miercuri urma o ploaie care avea sa ne scurteze tura. Am plecat sambata seara cu trenul de Craiova, de unde urma sa luam alt tren pana in Caransebes. Ionut, Mada, Stefan si eu.


Ajunsi in Caransebes la 3 a.m. am asteptat venirea zorilor pentru a putea pleca pe traseu. O burnita sacaitoare ne-a urmarit toata ziua si drept urmare nu am vazut mare lucru din peisaj. Din gara am ajuns cu o masina pana la telescaunul care urca pe Muntele Mic. Am inceput acolo urcarea la ora 7, ca magarii prin ceata :D