27 ianuarie 2015

Din nou pe sticla...

...din fericire nu pe sticla de vin :)) Dacii Sprinteni la minutul 3:20.
Delivered by FeedBurner

26 ianuarie 2015

Dacii Sprinteni la Semimaraton Gerar 2015

Si a fost Gerar 2015, a V-a editie, a treia participare pentru mine si primul concurs al anului. In pofida denumirii si a anotimpului in care ne aflam nu am avut ger si nici zapada. In schimb insa nici nu ne-a plouat, desi norii ne-au amenintat de cateva ori, am avut temperatura pozitiva si vreme ideala pentru alergat. La toate aceste aspecte se adauga atmosfera de mare cursa si organizarea impecabila de care ne bucuram de fiecare data la Gerar.19 ianuarie 2015

Triatlon la minus 3

Era vineri si ma gandeam ca in weekend voi merge la inot, voi si alerga ceva si parca ar merge si o bicicleta, afara, ca uite ce soare intra pe geamul biroului meu corporatist. Cum le inghesui eu pe toate? Pai simplu, asta inseamna triatlon. Iarna? De ce nu :) Cat sa fie? Pai olimpic (adica 1500 m inot, 40 km ciclism si 10 km de alergare). Unde? Inotul in bazin si restul pe aleea din jurul National Arena ca s-o fi dus gheata cu atata soare.

Ajung seara acasa, umflu regulamentar rotile, pun niste batoane in borseta de pe ghidon, mananc o bruma de paste cu iz de carboloading si ma pun la somn ca maine am triatlon.


4 ianuarie 2015

Revelion "into the wild"

O casa calduroasa cu multe bunatati pe masa, inconjurati de cei dragi? Foarte placut.
Un club aglomerat cu muzica asurzitoare? O petrecere de apartament alaturi de prieteni, deasupra unor vecini cam somnorosi? Nu suna rau! Numai ca acum cautam ceva nou.

O stana in salbaticie, in varf de munte??? Daaaaa :)Numai ca atunci cand ne venise ideea nu stiam ca pe 31 decembrie se vor anunta geruri naprasnice, asa ca de final/inceput de an. Stam ceva pe ganduri in seara de 30 daca sa ne tinem de promisiuni sau sa o dam cotita; inghetasem la o scurta plimbare prin oras si vuiau buletinele de stiri. Mai ca dadusem inapoi, dar ceva din interior imi zicea sa nu renunt atat de usor pentru ca stand la caldurica gandul imi va zbura numai la acea stana la care am ales sa nu mai mergem. Asa ca rupem pisica in doua si alegem sa incheiem anul in forta si sa il incepem pe urmatorul cu o reusita, nu cu un abandon.