25 octombrie 2016

Ultramaraton de 6 zile la Ștafeta Veteranilor

In aceste zile este in desfasurare ultramaratonul Stafeta Veteranilor, eveniment organizat si sustinut de catre voluntarii implicati in cauza Invictus. Stafeta Veteranilor este modul in care Invictusii civili si militari aduc un tribut milioanelor de eroi care au murit pentru apararea patriei.


Evenimentul se desfasoara pe parcusul a 6 zile, in fiecare dintre ele tricoul Invictus fiind purtat de catre un alergator care, insotit de un biciclist, are de parcurs o distanta de aproximativ 100 de km. Ultramaratonul care se afla deja la a 3-a editie a plecat vineri de la Bucuresti, a trecut pe la Ploiesti, Brasov, Sibiu, Alba-Iulia, Zalau, urmand sa ajunga la Carei astazi, 25 octombrie, dupa 800 de km. Tricoul Invictus a fost purtat pe rand de catre alergatori cu state vechi in ultramaraton, dar si de catre voluntari inimosi, printre ei Nicu Iftimovici, Gabriel Ion, Adrian Ber, Levente Polgar, Aris Necula, Marius Afilipoaie, Daniel Macovei. Puteti urmari detalii live despre evolutia stafetei pe pagina de Facebook Invictus Romania.


Invictus este un proiect de voluntariat care se extinde din mediul militar în cel civil, un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Este în primul rând un proiect de educație, o luptă împotriva ignoranței și o punte intre militari și civili ca oameni. De aceea strategia Invictus include extinderea proiectelor în parteneriat cu alte asociații nonguvernamentale. Invictus România este un ideal prin care sufletul curat este pus în slujba voluntariatului și a camarazilor. Incepând cu 25 octombrie 2014 grupul Invictus Romania colectează fonduri pentru a trimite luptători răniti la edițiile viitoare ale Jocurilor Paralimpice Invictus.

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.Delivered by FeedBurner

18 octombrie 2016

Alergi mult chiar si toamna? Isostar te trimite la un maraton de top prin programul Run Europe

S-a terminat sezonul? Ai pus ghetele in cui, ai stors strugurii si te pregatesti de sarbatori? E cam devreme, Isostar nu te lasa sa stai locului atat de usor. Cu inca 2 luni de efort sportiv (placut, desigur), in perioada 3 octombrie – 30 noiembrie 2016, nu numai ca vei ramane in forma, dar ai sansa sa iti treci un maraton de top in calendarul pe care cu siguranta te-ai apucat sa il schitezi. Cu taxa, avion si cazare incluse.

Cum faci asta? Pai in primul rand te imbraci bine, nu foarte gros, dar nici in pantaloni scurti, iti iei adidasii si iesi la alergat. In doua luni poti face lejer 250 de km ca e perioada de volum. Desigur ca fiind un alergator care se respecta vei inregistra km in Strava, Garmin, Polar, Runkeeper sau Runtastic. Apoi iti sincronizezi km adunati cu aplicatia Isostar Run Europe si astepti tragerea la sorti.

Ce poți câștiga

Extragerea câştigătorilor se va face în decembrie, iar premiile includ, pentru participanţii din România:
  • 4 x Pachet Gold (2 bărbaţi şi 2 femei) fiecare constând în o participare gratuită, cazare 2 nopţi, bilet avion dus-întors la unul din cele 8 maratoane importante din Europa selecţionate pentru acest concurs;
  • 10 x Pachet Silver (5 bărbaţi şi 5 femei), fiecare constând în o participare gratuită la Maratonul Paris 2017 + kit de produse Isostar;


Maratoanele nu mai sunt demult nişte mituri neaccesible şi au devenit din ce în ce mai populare la nivel naţional şi european. Pe lângă cursa în sine, competiţiile oferă bucuria călătoriilor, bucuria de a alerga alături de alţi oameni şi o atmosfera şi experienţă incredibilă. Astfel, cei mai norocoşi atleţi vor avea ocazia să viziteze o parte din oraşele ce gazuiesc cele mai importante competiţii de alergare din Europa: Paris, Amsterdam, Vilnius, Geneva, Hanovra, Bordeaux sau Toulouse.

Detalii suplimentare pe www.runeurope-isostar.com/.

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.Delivered by FeedBurner