Va multumesc pentru donatii! Mai avem putin si strangem suma propusa.

Salut,
Mai sunt 2 saptamani pana la Transmaraton si pana acum am strans 70% din suma propusa. Nu mi-am propus o suma prea mare, dar nu este nici mica. Stiam ca nu imi va fi usor sa conving oamenii sa sprijine acest proiect, un proiect educational gaseste sustinere ceva mai greu decat unul social cum ar fi o cauza umanitara de exemplu. Insa educatia unui popor, pornita de la varste fragede, este la fel de importanta ca si sanatatea sa!



Voi m-ati ajutat in acest demers si implicit ati dat o sansa dezvoltarii tinerilor si pentru asta va multumesc! Va multumesc celor care ati donat, abia astept sa va scriu numele pe tricou si sa alergam impreuna pe Transfagarasan. De asemenea multumesc si celor care inca nu au donat, stiu ca o veti face.

Linkul unde puteti face donatii inca 2 saptamani de acum incolo este: http://transmaraton.org/ro/competitors/view?hash=caf6cdc94e5514ca45f29380fe5d888808a688de

Orice suma este binevenita in incercarea de a sprijini proiectul "Gandeste pentru tine" sustinut de Scoala de Valori.  
Gandește pentru tine este un atelier nonformal de învăţare experienţială, în care, timp de 2 zile elevii trec printr-un proces de autocunoaştere: identificarea valorile personale, ce îşi doresc să facă în viaţă, ce înseamnă succesul pentru ei, la ce sunt talentaţi, de ce sunt pasionaţi şi ce abilităţi ar trebui să îşi dezvolte pentru a fi în pas cu ce caută angajatorii. Sunt instigaţi să interacţioneze, să aibă încredere în ei, să îşi înfrângă teama de a vorbi în public, să demonstreze curaj și onestitate.
Compus din 6 module livrate în format teatru, cât şi pe grupe de lucru de 8-10 persoane, atelierul înglobează o suită de cunoştinţe şi tehnici în proporţia ideală necesară pentru un proces de învăţare cu impact pe termen mediu şi lung la vârsta adolescenţei: 40% teorie, 30% învăţare experienţială, 20% învăţare peer-to-peer, 10% învăţare prin expunere la persoane model.

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii