Imi vreau STEAUA inapoi!

Din 2003 incoace prin Ghencea s-au perindat sute de jucatori si s-au schimbat zeci de antrenori...Acum acest scenariu nici macar nu se mai petrece in Ghencea. Stadionul a ramas gol si odata cu el aici a ramas si al 12-lea jucator, el nu poate fi schimbat, nici cumparat.
Un singur om a ramas la club, cel care in zadar incearca sa distruga pasiunea noastra pentru cele doua culori. Daca tot mergem asa pe incercari, haideti sa incercam si aceasta schimbare, poate de data asta va fi cu succes.

Declaratia fostului antrenor Ronny Levi spune totul despre modul in care e condus cel mai mare club romanesc:
"Sunt foarte dezămagit de situaţie. Mi-am dorit să stau cât mai mult la Steaua. Aceasta e viaţa, acesta e fotbalul. Lumea aşteaptă foarte mult de la Steaua, are mulţi suporteri. Toată lumea din club m-a ajutat. În acest moment, Steaua are foarte multe probleme. În primul rând, Steaua a terminat pe locul 5 sezonul trecut. Aceasta echipă a schimbat mulţi jucători, poate cei mulţi jucători. Echipa nu are un stadion, nu are o sală de forţă, nu mai joacă în Ghencea. Puterea unei echipe ca Steaua venea şi din acest fapt. Am fost nevoiţi să jucăm în alte orase, era foarte obositor. Au venit jucători noi, dar niciunul nu a fost cu noi în perioada de pregătire.
A început sezonul şi unul dintre cei mai buni jucători, Bănel, a plecat. Un lucru foarte important pentru mine e stabilitate, continuitatea. Steaua e unul dintre cele mai tari cluburi din Europa, dar niciun jucător nu a stat aici mai mult de doi ani. Nu se poate! Jucătorii trebuie să meargă pe un drum împreună, pentru a avea rezultate. Aşa e peste tot în lume. Echipele cu rezultate au 7-8 jucători care joacă împreună. Cine e lider în România? Dinamo! Au stabilitate, aceeaşi echipă, au şanse să facă ceva.
ŢSKA Sofia e o echipă mai bună decât Steaua, dar i-am eliminat din Europa League. Echipa nu e pregătită pentru grupele Europa League şi plăteşte pentru asta acum. Steaua va rămâne toată viaţa în inima mea. Vreau să mulţumesc patronului, lui Argăseală, lui MM Stoica, lui Narcis Răducan, m-a ajutat mult de tot şi staff-ului meu. FORZA Steaua!"

Comentarii