Am alergat la Bucharest FAAS Midnight Run

Mai pe romaneste a fost un concurs de alergare nocturna organizat de Prosport si PUMA la miezul noptii. M-am inscris inca de miercuri si am asteptat cu nerabdare sa iau startul in concurs pentru a-mi testa conditia fizica din acest moment.

Asa ca ieri la ora 22 am ajuns in parcul IOR din Bucuresti. Armosfera de concurs m-a surprins placut, parcul era luminat cu lasere, traseul marcat cu benzi luminoase, muzica, multi alergatori. Inca se mai faceau inscrieri. M-am intalnit si cu Costin si Andrei, colegii de servici care s-au inscris si ei.
La ora 23 s-a dat startul in proba de 100m viteza la care nu am participat pentru ca nu alerg viteza de obicei si mi-a fost teama de o accidentare pe care nu mi-o doream. Au plecat intai fetele una cate una, apoi si baietii. S-au cronometrat cei mai rapizi timpi si s-a facut clasamentul.





Apoi ne-am incalzit pentru proba de 10.000 m la care au participat aproximativ 350 de persoane. Mi-am facut exercitiile clasice de incalzire si mi-am ocupat locul la start. La ora 00:00 am pornit. Am alergat destul de tare peste ritmul meu obisnuit de la antrenamente desi nu mi-am dorit neaparat asta. Insa alergatorii printre care eram m-au facut sa alerg mai tare, am dus un ritm sustinut. Dupa 3 ture de lac m-am apropiat de finish, in aplauzele celor de pe margine.
Am terminat cu un timp de 49min 22s, o medie de 5:12 min/km si 11:51 km/h. Este un record personal pentru o alergare de 10.000m ca timp si viteza. Sa consemnez si o viteza maxima de 4.23 min/km.




Am primit o binemeritata medalie si o diploma.



Au urmat premierea si tombola. Felicitari tuturor alergatorilor inscrisi precum si organizatorilor. A fost un concurs placut si inedit pentru ca a fost pe timp de noapte.

 

Comentarii

  1. De fapt la proba de 100 m s-a masurat viteza, nu s-a cronometrat nimic. Iar cele 3 ture de lac nu fac chiar 10km, se vede si pe graficul tau.

    In rest, felicitari :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai gresit ceva la masuratori... 49:22 / 10 km inseamna un pace de sub 5:00 / km.... nu 5:12. Si o viteza de peste 12 km / h... ceva nu se leaga. Poate nu au masurat cei de la prosport distanta corect...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, de fapt nu au fost exact 10.000m, am constatat apoi pe GPS :) deci timpii scosi sunt pe 9500m. Felicitari si voua si spor la alergat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu.