Am alergat la Crosul Societatii Civile

Crosul societatii civile a fost organizat de Raiffeisen Bank ca pregatire pentru Maratonul International Bucuresti ce va avea loc pe 7 octombrie si pentru a incuraja oamenii sa faca sport si sa aiba un stil de viata sanatos.


Am considerat ca e o ocazie buna de a ma pregati pentru maraton si de a lua contact cu atmosfera de concurs si m-am afisat si eu sambata de dimineata in Herastrau. Startul s-a dat din zona "Roaba de cultura", la intrarea Pescarus. M-am cam invartit putin pana am gasit locul, dar cu ocazia asta mi-am facut incalzirea.
M-am inscris, am primit un tricou galben promotional si mi-am luat locul la start. A trebuit insa sa alerg cu tricoul in mana pentru ca deja aveam un tricou pe mine :) care intamplator era tot galben, deci am fost in ton cu ceilalti participanti.



  3...2...1.. start


Am incercat sa alerg in tempo-ul normal pe care il am la antrenamente. Am reusit insa nu pe deplin, vremea frumoasa si multimea de alergatori propulsandu-ma mai rapid, astfel ca am terminat cei aproximativ 7 km in 35 de minute, din nou o viteza mai mare decat cea cu care alerg de obicei, la fel cum mi s-a intamplat si la Midnight Run.




La cros au participat mai multe ONG-uri: Viitor Plus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Hospice Casa Sperantei, Little People, Light into Europe, iar oamenii au facut donatii in scopuri caritabile, pentru a ajuta persoane aflate intr-o situatie mai dificila. Daca noua ne este bine atunci sa incercam sa ii ajutam si pe ceilalti sa le fie la fel.

Surse poze:
http://bucharest-marathon.com/crosul-societatii-civile-8-septembrie-2012-photos/
http://alerg.ro/600-crosul-societatii-civile.html
http://www.photo-marathon.ro/Event_21_Crosul_Societatii_Civile_2012.htm
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.441447035897521.91792.214994738542753&type=1

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu.