Alergam in pas cu Paul

250 de kilometri in 7 zile sub soarele Saharei. Asa arata cursa - Marathon des Sables - pe care o alearga Paul Dicu intre 7 si 13 aprilie pentru Inima Copiilor!


In paralel cu alergarea lui Paul vom alerga si noi, alergatorii amatori. Pentru fiecare km alergat de fiecare dinre noi in perioada 7-13 aprilie ING Asigurari de viata va dona cate 2 euro catre fundatia Inima Copiilor care ajuta spitalul Marie Curie. In total ING Asigurari de Viata pune la bataie 20.000 de Euro, kilometru cu kilometru, 2 Euro cu 2 Euro, haideti sa ii obtinem pe toti!

Alergi pe banda, pe pista sau in parc? Dupa ce-ai facut tura, trimite un mail la paul@inpascupaul.ro (cu nume, varsta, distanta cu care contribui si locul in care ai parcurs-o): la finalul zilei vom pune pe pagina fiecarei etape o lista cu participanti si distanta adunata. Mai multe detalii pe www.inpascupaul.ro

Astazi de dimineata ne-am strans 146 de alergatori in parcul IOR din Bucuresti si impreuna am adunat 1495 de km. Am alergat si eu 9 km ceea ce inseamna 18 euro donati catre spitalul Marie Curie. Voi continua sa alerg toata saptamana care urmeaza pentru a strange cat mai multi km.  



Haideti si voi sa dam o alergare de ajutor! :)

P.S. pana duminica 14 aprilie s-au adunat toti cei 10.000 km, astfel ca ING va dona 20.000 de euro catre Inima Copiilor. Oamenii din toate colturile Romaniei, dar si din alte colturi ale lumii, au alergat zi de zi si au strans acesti km. Intre timp Paul Dicu a terminat cu bine maratonul de 250 km din Sahara. Impreuna pentru o lume mai buna!
Adevarul a publicat o stire despre acest eveniment aici.

Comentarii