Depeche Runner

...electronic joy running :)
Este miercuri dupa-amiaza, spre seara. Ajung acasa pe la ora 19 putin obosit dupa ce am stat mai mult de o ora in autobuz, blocat in minunatul trafic bucurestean. Imi fac o salata si ma gandesc ca azi imi planuiesem sa ies la alergat. Dupa niste calcule sumare ieri am constatat ca mai am de alergat 11 km (nu am alergat niciodata 11 km, alerg ori 10, ori 12) pentru ca duminica la semimaraton sa pot sarbatori ... veti afla voi la momentul potrivit ce voi sarbatori :)

Deschid putin televizorul si ma intind in pat. Parca nu prea am chef sa ies, mi-e cam lene, iar acel monstrulet rosu, negativist, din mine ma indemna sa raman in casa si sa ma uit la TV. De partea cealalta, ingerasul pozitiv imi zice ca trebuie sa ies, ca sigur imi va placea si ma voi simti asa de bine, ca de fiecare data. La stiri anunta ca in Bucuresti canta Depeche Mode in aceasta seara; i-auzi ce interesant, parca mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo; desi nu sunt mare fan imi plac mult cateva melodii.

Pana la urma ma motivez si incep sa ma imbrac. Dupa ce imi pun colantii deja imi vine cheful. Bag niste miere cu paine, ma incalt si cobor in parc. Se auzea un zgomot plutind in aer in departare, ceva sunand a muzica. Aaaa da ... este Depeche Mode. Ce ar fi sa ma duc mai aproape, imi zic. Doar nu in fiecare zi canta Depeche Mode la mine in cartier.

Incep sa alerg, dau o tura de lac apoi ies din parc si alerg printre blocuri spre stadion. Dupa 3 km ajung la National Arena. Ce frumos se aude. Hai ca ma duc sa dau cateva ture pe pista de atletism de langa stadion. Intru pe pista si incep sa alerg pe ritmuri de Depeche....o placere! Ritmul este bun, este ritmul pe care mi l-am propus pentru duminica la maraton. Pana acum nu remarc nici o melodie, probabil or fi unele mai noi. Cand dintr-o data stadionul erupe: It's a Question of Time. Picioarele maresc ritmul de bucurie, recunosc melodia si e una din cele preferate. Pana la urma si alergatul asta este o chestiune de timp, mereu vrem sa ne batem proprii timpi si sa fim mai rapizi, cred ca la asta se refera si melodia :)

Imi termin cei 11 km cu un average pace sub 5:40. E bine! Ma intind pe pista si ma bucur de concert. Enjoy the Silence declanseaza din nou publicul. Cred ca tot la alergare se refera, este vorba de acea liniste de care ne bucuram atunci cand alergam. Ce frumos, se potriveste la fix si tare bine imi pare ca am venit sa alerg aici in aceasta seara.

Ma ridic si o iau spre curtea stadionului si apoi intru pe gazonul National Arena. Woooow ce mare e stadionul vazut de pe gazon, ce bine se simt sportivii cand joaca aici cu un stadion plin. Personal Jesus si publicul e in delir. Este vorba de my Personal Jesus care m-a indemnat sa ies in seara asta la alergat chiar la concertul Depeche Mode. Multumesc!

Mai urmeaza cateva melodii pe care nu le cunosteam, dar care sunau bine. Aplaudam cu totii, baietii ies de pe scena, insa ii chemam si revin. Solistul isi scoate tricoul si toate fetele tipa de nu se mai opreau. De ce oare? Hmm probabil asa am fi facut si noi, baietii, daca fetele din fata mea si-ar fi scos maieul, ma gandesc. In fine, Just Can't Get Enough ... asa e, niciodata nu e destul, e ca in alergare, oricat ai alerga parca tot nu e destul si tot mai vrei. Mai urmeaza cateva melodii si concertul se termina. Tare ma bucur ca am avut parte de o alergare placuta si apoi ca prin minune am ajuns si la concertul Depeche Mode.

Pana la urma muzica asta are o legatura puternica cu alergatul, cuget eu. Nu obisnuiesc sa alerg cu muzica in casti, insa duminica la Semimaratonul International Bucuresti Depeche Mode va fi un motiv bun pentru a scoate timpul pe care mi-l propun si a sarbatori cum se cuvine .... va spun eu duminica ce voi sarbatori :)

Sa auzim numai de bine. Noapte buna!

P.S. Ce ?!?! In seara aceasta a fost finala Europa League la fotbal? Pfffooaaa ... n-are nimic, am avut lucruri mai importante de facut decat sa stau sa privesc un meci la televizor. Iar pentru mine de la o vreme fotbal inseamna doar cele doua culori.

photo source: http://hdwpapers.com/depeche_mode_dm_wallpaper-wallpapers.html
Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu.