Invitatie la Bucegi Marathon 7500

Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov organizeaza in perioada 18-21 Iulie 2013, a V-a editie a Marathon 7500 - o competitie care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral in Muntii Bucegi, cu o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ 7500 de metri.

Maratonul cuprinde doua sectiuni:
  • Elite, care presupune parcurgea unul traseu de 90 km, cu diferenta de nivel de 7500m intr-un timp limita de 40 de ore;
  • Hobby, care presupune parcurgerea unui traseu de 45 km, cu diferenta de nivel de 3200m intr-un timp limita de 16 ore
Detalii despre trasee gasiti aici. Un lucru inedit este ca se va alerga in echipe de doua persoane. Daca nu ai un coechipier il poti cauta chiar pe site-ul evenimentului.

Pentru cei pasionati de munte, de peisaje, de aer curat si care mai si alearga acest (ultra)maraton este binevenit. Pentru noi cei care alergam mai mult pe asfalt in oras si destul de putin pe munte va fi ceva inedit. Pentru alergatorii montani dedicati va fi intotdeauna o provocare!
Va puteti inscrie pe www.marathon7500.roDaca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii