Haideti sa facem o fapta buna

Dragi cititori,

Va multumesc ca sunteti cititori ai acestui blog si ca urmariti povestirile scrise de mine. De aceasta data nu voi relata vreo intamplare noua, ci vreau sa va cer o mica favoare. Vreau sa va cer sa facem impreuna o fapta buna.

Cei care vizitati frecvent blogul probabil ca ati observat ca pe bara din dreapta a blogului a aparut de ceva timp o poza cu mine alergand. Este vorba de proiectul meu de a alerga la Transmaraton, o cursa ce va avea loc pe Transfagarasan pe 9 septembrie, o cursa in care voi alerga impreuna cu voi. Impreuna incercam sa strangem fonduri pentru Scoala de Valori asociatie care ajuta copiii sa se dezvolte in directia corecta si sa isi formeze de mici un mod de gandire care sa ii ajute pe viitor.

Cursa mea a inceput deja, pana pe 9 septembrie voi incerca sa strang fonduri pentru acest proiect. Iar drept multumire pentru donatiile pe care voi le-ati facut si le veti face voi alerga in cursa purtand pe tricou numele voastre, ale celor care credeti ca putem face lucruri bune si care ati donat pentru sprijinirea acestui proiect.

Puteti face o mica donatie la aceasta adresa: http://transmaraton.org/ro/competitors/view?hash=caf6cdc94e5514ca45f29380fe5d888808a688de

Va multumesc mult tuturor celor care ati donat deja, ma pregatesc sa va inscriu numele pe.tricou :) Si va astept si pe ceilalti, mai sunt locuri pe tricou; haideti sa le dam o mana de ajutor acestor oameni care fac lucrurile sa se miste in Romania.



 
Multumesc si sa ne auzim cu bine la cursa,
Dragos

Comentarii