La Transmaraton voi alerga impreuna cu voi!

Duminica de dimineata voi lua startul la Transmaraton. Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine si care ati crezut in proiectul "Gandeste pentru tine" realizat impreuna cu Scoala de Valori. Impreuna am strans suma propusa si am dat un imbold sistemului educational din Romania.

Imi propusesem sa strang 500 de lei. Nu este o suma mare, dar nu este nici mica. Stiam ca nu imi va fi usor sa conving oamenii sa sprijine acest proiect, un proiect educational gaseste sustinere ceva mai greu decat unul social, cum ar fi o cauza umanitara de exemplu. Cat am strans? 114,4% din target, adica 574 de lei. Ne-am depasit limitele!

Duminica vom alerga impreuna pentru ca imi face placere sa va am pe toti pe tricou. V-am promis ca va voi scrie numele pe tricou si m-am tinut de cuvant. Va fi o cursa speciala pentru ca acum am o obligatie fata de voi si vreau sa va rasplatesc asteptarile.


De asemenea cursa e speciala pentru ca se desfasoara pe Transfagarasan si este 75% in urcare. Voi incerca sa ma adaptez, ca alergator de oras nu am foarte multe escapade pe pante si muschii mei nu sunt chiar invatati cu ascensiunile in fuga. Insa promit ca incerc sa fac toata cursa in alergare fara sa ma opresc.

Ii multumesc Cristinei pentru ca a fost prima care mi s-a alaturat in acest proiect si a spart gheata; numele ei este scris cu rosu pe tricou.
Multumesc Octav Catalin, Dan, Romel, Andrei, Serban, Silviu, Matei, Paul!
Multumesc Buri, Ionut, Mada, Victor, Monalisa, Daniel si Alex!
Multumesc nu in ultimul rand si celor care inca nu au donat; nu fiti tristi, voi mai face astfel de campanii si atunci veti avea ocazia sa va implicati. Sau daca doriti puteti face o donatie chiar acum, inca se mai poate aici.

Sa inceapa joaca! Si nu uitati: niciodata nu strica sa ajuti! Incercati si veti vedea ce senzatie de multumire aveti dupa ce faceti o fapta buna. Impreuna pentru o lume mai buna!

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii