A aparut cartea "Eat and Run" in limba română

Cartea "Eat and Run" scrisa de Scott Jurek a aparut acum si tradusa in limba romana cu titlul "Mananca si alearga", la Preda Publishing. Am cumparat-o imediat ce am vazut ca a aparut si sunt nerabdator sa o citesc. Pe Scott Jurek il stiam din "Nascuti pentru a alerga" si din alte articole de pe internet, este unul din alergatorii care a mers in Canionul Cuprului si a alergat alaturi de indienii tarahumara (raramuri).

In "Mananca si alearga", Scott Jurek dezvaluie cele mai importante momente din viata sa personala si de ultramaratonist, fiind o sursa de inspiratie pentru orice sportiv, indiferent de nivelul acestuia. Pe parcursul a 300 de pagini, Scott demonteaza toate prejudecatile referitoare la dieta atletului de performanta. Fie ca te poarta in focul competitiei, in lumea fascinanta a stiintei sau iti ofera propriile retete vegetariene, cartea lui Scott te motiveaza sa iti explorezi propriul potential, sa alergi mai departe.

Despre autor
Scott Jurek este un alergator pe distante lungi, care a obtinut toate performantele pe baza unei diete vegetariene. A castigat de 7 ori Western States 100, un ultramaraton de 100 de mile si Badwater Ultramarathon, o "alergare" de 217 km in Death Valley. Este unul dintre cei mai mediatizati atleti americani, aparand atat in doua carti bestseller (Nascuti pentru a alerga si The 4-Hour Body), cat si la CNN, in New York Times sau Wall Street Journal. Admirat pentru stilul de viata eco, Scott este de asemenea un apreciat speaker motivational, terapeut fizic si chef.

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii