Moș Crăciun în alergare

Dupa MPC credeam ca sezonul oficial s-a incheiat si abia asteptam sa schimbam foaia din calendar ca sa incepem un altul. Dar am omis ca luna decembrie este luna in care vine moșul. Iar pentru alergatori moșul a adus evenimente care sa ne mentina in forma si sa ne starneasca buna dispozitie.
Asa ca duminica de dimineata, pe o ceata laptoasa, ne-am indreptat cu mic cu mare spre parcul Universitatii Politehnice. Si nu oricum ci imbracati in Moși Crăciun sau in reni si spiridusi. Asta ca sa aratam ca suntem solidari cu mosul care are atata de alergat in decembrie, dar si sa ii dovedim din nou ca am fost copii cuminti si am alergat bine si in anul ce mai are putin si se incheie. Si daca tot am alergat atat parca as merita un cadou tot din domeniu, ce zici mosule de niste adidasi noi de alergare, ca astia de ii am i-am cam alergat in ultimii ani si dau semne de oboseala?

"Alergarea cu clopotei" a avut scop umanitar si fiind moși am contribuit la proiectul realizat de Andrei Gligor si Asociatia Inima Copiilor care strang fonduri pentru a cumpara la Spitalul Marie Curie un aparat medical, un scanner retinian care va salva de la orbire nou-nascutii cu probleme. Felicitari Andrei pentru ca ai crezut in acest proiect si ai sacrificat mult timp pentru a-l incheia cu succes. Multumim de invitatie :)



Dupa ce ne-am deghizat in mosi si ne-am inscris am primit clopotei pe care i-am legat la picioare pentru a vesti sosirea sarbatorilor. Am facut o poza de grup si am pornit in alergare pe aleile Politehnicii. O alergare lejera, de vacanta, fara cronometru si timpi intermediari, fara graba. Am avut timp pe indelete sa discutam una-alta si sa mai schimbam pareri.



Florin, spiridusul mosului




Dacii sprinteni, astazi Mosii sprinteni






Octav a avut minunata idee de a aduce bastonase impletite dulci pe care le-a pus in caciula mosului si pe care le-am oferit copiilor intalniti in drumul nostru. Ce or fi zis micutii vazand atatia Mosi Craciun alergand e greu sa imi imaginez, stiu insa ca se uitau asa mirati la noi si se bucurau de cadoul primit.



Hai, veniti la mosu' sa va dea bombonele :)




Am incheiat cu totii o tura de parc, dupa care o parte dintre noi am mai dat 2-3 ture pentru ca deja ne incalzisem. Apoi ne-am retras in holul facultatii la un ceai cald si niste cornuri proaspete. Mos Craciun trebuie sa mai si manance :)


A fost o alergare placuta, plina de energie si de oameni veseli care au anuntat sosirea mosului si au contribuit si la ajutarea Spitalului Marie Curie. Cursele astea mici incep sa imi placa din ce in ce mai mult. Ho ho ho Craciun fericit tuturor!


Multumim Radu Cristi si Paul Bechea pentru poze!

Comentarii