De-a plânsu' râsu'

Stiti bancul cu magarul? Ei nu-i nimic ca vi-l spun eu: Un ţăran în târg. Vroia să-şi vândă magarul. Vine un cumpărător:
- Păi, bade, vinzi magarul ăsta?
- Îl vând!
- Dar ce are, e bolnav?
- N-are nimic!
- Atunci, poate nu mănâncă?
- Ba mănâncă!
- Nu trage la căruţă?
- Trage bine!
- Atunci de ce l-ai adus în târg?
   - Ca să-l fac de râs.

Si ce legatura are bancul cu blogul asta? Mai de aia va povestesc urmatoarele, ca sa ma fac de râs :))
Zi de miercuri, job, ora 11, cade curentul, cade si serverul; vine curentul, porneste si serverul. Vine pranzul mai cade o data curentul, mai cade o data si serverul, vine curentul se ridica si serverul. C-asa-i in tenis!

Intre timp trece bine de pranz si mi-e o foaame de lup, fulgii de ovaz mancati dimineata se facusera demult oale si ulcele. La invitatia unui coleg, alergator aspirant, momentan de distanta scurta pe banda in dormitorul de domiciliu (spre disperarea vecinilor) ma pune dra.. necuratul sa merg cu el, cu colegul, la masa la bufetul din colt. Ajungem acolo, mancare nema ca trecuse pranzul, doar shaorma pe alese, cu pui, cu vita, mare, mica, cu de toate si in orice combinatie. Eh hai fie, ca n-o fi bai, oricum mananc de doua ori pe an si daca mananc acum una imi ma ramane numai una pentru restul anului.

Asa ca shaorma sa fie, din aia sanatoasa de pui, cu multa varza, fara sosuri .... in fine tot shaorma se numeste. De buna e buna, e gustoasa, bag cu pofta, o mestec bine, doar sa nu am mustrari de constiinta acum cand mai e o luna pana la inceperea sezonului de primavara si am mai scris asta si pe usa ca sa fiu mai motivat; halal motivare. Ma satur, fac burta mare si ma intorc la birou pentru alte cateva ore de butonat.

Dupa juma de ora bineinteles ca ma ia somnul, la asa festin stomacul are de munca si consuma energie pentru a digera animalul. Las ca diseara am 8 km in program, fast, de incalzire pentru long run-ul de sambata ... si scot eu pacatul ma gandesc. Mai dau cu ceai, degeaba, pana ajung acasa ma balonez bine, numai cartofii aia sunt de vina, stiam eu ca trebuia sa cer fara cartofi. Dar macar ma simt energic, sunt in vana sau ma simt cu musca pe caciula si ma imbrac degraba hotarat sa rup pisica in doua.

Ajung in parc, ma incalzesc, abia ma aplecam, se conecteaza GPS-ul si incep tare. O sa alerg pe tura lunga (parcul meu are doua ture: una scurta de 450m si una de 1000m) ca sa am si ceva diferenta de nivel si sa simt ca prestez. Butoiasul atomic se misca insa bine pe primul tur, surprinzaror de bine. Pai ce, tocmai ce citeam duminica trecuta ca Usain Bolt a mancat numai de la mc'do... fast food in timpul olimpiadei de la Beijing din 2008 si a batut doua recorduri mondiale; daca asa a devenit cel mai rapid om de pe pamant o fi stiind omul ceva. Dau din labute si adun km. Parca nici nu-i simt cum trec, ce-o fi cu mine, am gasit reteta succesului? Pe la km 5 aproape ca uitasem de ospat, doar ca imi mai venea pe gat din cand in cand o aroma de cartofi (scuze daca sunteti la masa :)) si asta ma facea sa ii dau si mai tare.

Diiii magarusule, hai mai cu spor, ca "la placinte inainte" fu bine! Mai am 3 km, ma gandesc sa ma relaxez pe tura mica, dar lasa-lasa stai aici, mai trage nitelus pe urcare, sa simt cum arde shaorma aia. Suna clopotelul (in mintea mea) deci e ultimul tur, ridic picioarele, imping tare si zic ca e ultima mea sansa de reabilitare. Iertare mare zeu Phidippides ca nu mai fac! Alergarea se termina glorios, ceasul piuie, ii dau repede stop si ma uit sfios la cronometru. 4:50 min/km ultima tura, 5:22 min/km media, pfffiii hai ca scapai ieftin, timpul nu e rau, e in targetul de azi, traiasca shaorma!

sursa foto: www.planse-desene-colorat.com

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii

  1. Eu zic sa le sugeram organizatorilor ca ar trebui sa dea shaorma cu de toate la start in loc de traditionalele paste....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E minunat ce ti se intampla!

    RăspundețiȘtergere
  3. shaorma e cel mai sanatos fast food

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu.