Haideti sa inotam in stafeta, la Pitesti

Neata inotatorii mosului :),


Pe 5 aprilie (da, la o zi dupa ce "ne rupem" la Semimaraton Brasov) va avea loc la Pitesti, in Bazinul Olimpic, un concurs de inot pe echipe, adica stafeta. Mai exact o echipa va fi compusa din 6 membri si fiecare va inota de 3 ori cate 10 minute, prin rotatie, deci in total 30 de minute de om. Castiga echipa care va insuma cele mai multe lungimi de bazin in timpul alocat. Evenimentul denumit "Stafeta de masters" este anuntat aici, iar regulamentul complet poate fi vizualizat aici.


Dacii Sprinteni nu pot sta deoparte mai ales ca au radacini adanc infipte in Pitesti, asa ca vom forma o echipa. Nu suntem noi foarte sprinteni la inot insa nu asta e totul in sport, mai importanta este bucuria de a participa si de a face putina miscare. Pana acum suntem 4 daci, mai cautam 2, hai sa vedem, cine vrea sa faca parte din echipa Dacii Sprinteni? Dati-mi un comentariu mai jos sau un mesaj privat.

Nu va speriati, nu trebuie sa va lasati barba (mai ales ca echipa este mixta, in frunte cu capitanul Adriana Neaga) si sa purtati caciulile alea specifice dacilor, de data aceasta vom avea casti de inot. Va fi amuzant, iar la final vom avea si ce pune pe televizor sau in vitrina, pentru cei cu plasme :))


Nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii