Happy Black Friday ... la SportGuru

Dupa doua zile de vineri foarte negre in ultima luna, ma gandesc aici la evenimentele petrecute in clubul Colectiv si la Paris, iata ca mai vin si vesti bune in ultima zi lucratoare a saptamanii. De aceasta data de la SportGuru care a pregatit niste preturi speciale, reduse adica, pentru multe game de produse. Si ca sa nu se creeze aglomeratie sau, Doamne fereste!, sa se blocheze site-ul reducerile sunt disponibile pana duminica, in noul magazin de la Piata Alba-Iulia si online pe www.sportguru.ro


Am selectat mai jos cateva produse care ma intereseaza pe mine si la care observ ca reducerile sunt chiar de luat in seama. Pana la urma merita sa ne imbunatatim acum "garderoba" pentru noul sezon care se apropie.

Biciclete:

Alergare:

Inot:
Sunt reduceri si la hometrainere pentru ca iarna nu trebuie sa ne oprim din pedalat chiar daca afara este zapada, dar si la schiuri pentru ca putin crosstraining nu strica si e chiar fun. Nu stiu cum am facut dar tot la combinatia inot+bicicleta+alergare am ajuns, poate e vreo conspiratie sau poate asta voi face si la anul, acum ca-mi iau echipament nou :)



Delivered by FeedBurner

Comentarii