Invitatie la Semimaraton "Pe Arges in Jos" Pitesti - editia a II-a

Pe 20 decembrie ne adunam din nou pe Arges in jos pentru a ne simti bine si a alerga in Orasul Lalelelor la cea de-a doua editie a Semimaratonului "Pe Arges in Jos" Pitesti. Este un eveniment sportiv de agrement care incurajeaza miscarea in aer liber si abordarea unui stil de viata sanatos in randul publicului amator.

Pentru a participa la acest eveniment este necesara inregistrarea folosind formularul de la adresa http://goo.gl/forms/SZZLsZigZS. Va rugam sa completati formularul numai daca sunteti sigur ca veti participa. De asemenea daca v-ati inscris si nu mai puteti participa va rog sa ne anuntati. In acest fel ne veti da o mana de ajutor in organizarea acestei curse. Va multumesc!


Va asteptam cu 3 probe: 7 km, 14 km, respectivi 21 de km. Traseul porneste din Parcul Strand (in zona Teatrului de Vara), continua pe faleza raului Arges, prin Parcul Lunca Argesului si inapoi in Parcul Strand. Va asteptam la locul de start duminica 20 decembrie incepand cu ora 9 pentru a va ridica numarul de concurs. Vor urma incalzirea, sedinta tehnica si startul.

Vom avea voluntari, puncte de alimentare, muzica, fotografii, clasament, podium ... si cateva surprize la care inca lucram. Ca si anul trecut am dorit sa pastram evenimentul fara taxa de participare.

Harta traseului este aici: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=ztelkEwvx0ec.kT9qJwWvEQSI
Evenimentul de pe Facebook este aici, dati join pentru a afla noutati: https://www.facebook.com/events/503053156542983/

Va asteptam :)

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii