Antrenament pentru Triatlon Invictus “Pe Argeş în Jos”

Timpul trece repede, s-a dus si iarna, intram in linie drepta pentru sezonul competitional 2016. Ne-am pregatit fiecare cum am putut toata iarna, ba in bazin, la in sala, ba pe hometrainer sau afara cand vremea a permis. Acum a sosit momentul sa dam jos hainele groase si facem ultimele acumulari.
Duminica, 20 martie, am organizat la Pitesti un antrenament pentru triatlonul ce va avea loc aici pe 24 aprilie. A fost o ocazie buna sa ne cunoastem cu cativa dintre viitorii participanti, sa ne revedem dupa multa vreme cu cativa cunoscuti si sa punem la punct cateva detalii privitoare la concurs. Parerile tuturor sunt binevenite si chiar incurajam participarea cu propuneri si sugestii pentru a avea un eveniment asa cum ni-l dorim cu totii.La ora 8:30 ne-am intalnit in fata Bazinului Olimpic din Pitesti. Desi sambata seara cei cativa fulgi razleti de zapada anuntau venirea iernii si nu a primaverii, duminica vremea a fost buna. Am stat putin de vorba, am lasat bicicletele intr-un depozit (multumim pentru ajutor si intelegere) si pe la ora 9 am inceput alergarea.
aaaaaa
Startul s-a dat din parcarea aflata langa Bazinul Olimpic, locul unde in aprilie se va amenaja zona de tranzitie. Am urcat pe faleza raului si am facut stanga, pe Arges in sus, intrand in Parcul Lunca Argesului. Prima tura a fost in grup, dupa care alergatorii s-au distantat putin. Dupa doua ture am revenit pe faleza, pe care am parcurs-o pana in Parcul Strand, unde am facut o tura, indreptandu-ne spre parcarea de unde am luat startul.
Am asteptat cateva minute pentru a ne regrupa, doar este antrenament, nu concurs. Ne-am scos bicicletele de la caldurica, ni s-au mai alaturat 3 ciclisti care aflasera de evenimentul nostru si am inceput proba de ciclism. Ne-am indreptat spre orasul Topoloveni, aflat la o distanta de 20 de km, dupa care am intors si am parcurs acelasi drum inapoi. S-au creat 2-3 grupulete, ne-am regrupat in Topoloveni dupa care ne-am reintalnit la final, din nou in fata bazinului, totalizand aproximativ 38 de km. Reamintim ca in data de 24 aprilie traseul de ciclism va fi altul, speram cu trafic inchis. Vom reveni cu detalii referitoare la acesta in momentul in care le vom avea.
Am lasat bicicletele “in tranzitie” si ne-am dezechipat pentru ultima proba: inotul. Am facut un dus rapid in vestiar si ne-am impartit pe 4 culoare, fiecare inotand in ritmul sau distanta de 1500 de metri. Parca nici nu am simtit cand au trecut 3 ore, timpul se scurge rapid cand faci ceea ce iti place. Se cuvine o poza de grup.
20160320_131011.jpg
Va reamintim ca Triatlon Invictus “Pe Arges in Jos” va avea loc in data de 24 aprilie la Pitesti. Ordinea probelor este alergare (10 km), ciclism (40 de km), inot (1500 de m). Avem si probe de duatlon (alergare+ciclism), cros alergare (10 km) si stafete triatlon si duatlon (adica mai multi sportivi pot forma o echipa, fiecare participand la una dintre probe). De asemenea avem si probe pentru copii si pentru persoane cu dizabilitati. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti, detalii aici.
Urmati si pagina de facebook pentru informatii “la cald”. Va asteptam Pe Arges in Jos.

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii