Cum sa iti colantezi bicicleta?

In primul rand de ce ai vrea sa faci asta? Nu cred ca este un motiv anume, fiecare are propriile idei si proprii pitici. Faza asta cu Dacii Sprinteni a pornit cumva din intamplare, ca si nume de echipa la un maraton de alergare montana, dar ne-a placut atat de mult incat am folosit numele in continuare, acesta reunind un grup de oameni care imi sunt foarte dragi si care au dorit sa intre in grupul dacilor. Bicicleta nu putea lipsi nici ea din ecuatie, nu e om dar sunt momente in care vorbim destul de mult, stiti voi orele acelea interminabile petrecute pe cine stie ce sosea sau in fata unui monitor pe hometrainer? Acum a venit momentul pentru un facelift pe care il merita demult.


Am dat un anunt pe Facebook si am gasit rapid si raspuns asa ca duminica seara, dupa o tura ciclista cu pante prin podgoriile Prahovei, am ajuns in laboratorul lui Alexandru Cristal de la FabLab. Evident ca nu apucasem sa curat bicicleta, uneori mi-e rusine ca neglijez acest aspect. Am luat in primire doua lavete, apa si alcool si treci la curatat: intai noroiul, apoi petele depuse pe cadrul ce candva fusese de un alb imaculat. In 30 de minute parca arata mai bine si era pregatita de cosmetizare.

Intre timp Alex se apucase de treaba, masinariile de imprimat, taiat, decupat incepusera sa prepare autocolantul. Treaba a necesitat multa atentie, doar nu iti faci un tatuaj zilnic. Alex a operat cu o precizie demna de un chirurg in timp ce noi cotrobaiam prin atelier minunandu-ne de cate chestii se pot face aici. Am gasit medalii si plachete care au fost oferite pe la diverse concursuri de alergare sau MTB de-a lungul ultimilor ani, niste casute mici din lemn si multe alte constructii in miniatura. Si am gasit si o imprimanta 3D, poate intr-o zi o sa imi construiesc aici o noua bicicleta, creatie proprie :).

Va las cu niste poze din seria making of. Pentru mai multe mostre de arta contemporana intrati pe Spot Design si pe www.spotdesign.ro. Poate o sa va placa si va mai vin idei. Bicicleta voastra merita si ea un tatuaj. Nu o va face mai rapida insa va arata mai bine :)






 

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii