Prezentarea şi lansarea oficiala a echipei SportGuru BCR Racing Team

Miercuri dupa-amiaza, intr-o atmosfera destinsa, a avut loc prezentarea si lansarea oficiala a nou infiintatei echipe SportGuru BCR Racing Team. Evenimentul gazduit de Hotel Gonden Tulip Times a reunit atat sportivi si reprezentanti ai sponsorilor cat si simpatizanti si parteneri.

SportGuru BCR Racing Team aduce impreuna sportivi din ramurile ciclism, alergare si triatlon, atat profesionisti cat si amatori, atleti abonati la podiumurile concursurilor interne si internationale si modele pentru miscarea sportiva din Romania, precum si juniori in curs de afirmare. Printre ei ii enumeram pe Marius Ionescum Razvan Staicu, Alexandru Corneschi, Adriana Ceausescu, Ana-Maria Estera, Iuliana Stroescu, Daniel Stroescu, Florin Totalca, Ilie Razvan, Andrei Cojanu, Valentic Tecu, Gerhard Dumitrescu.


Echipa este coordonata de catre doi manageri sportivi, Alex Ciocan pe partea de ciclism si Radu Milea pe partea de alergare, si este sprijinita de brandurile SportGuru.ro si BCR, alaturi de partenerii tehnici Ghost si High5. Sa le uram succes tuturor!

Photo credits: Radu Cristi

Comentarii