A apărut primul board game cu si despre triatlon - Triathlon Series. The Board Game

Mai sunt doua saptamani si tragem cortina peste inca un sezon de triatlon. Ce e drept mai sunt doua competitii importante, Triathlon Challenge Mamaia si Transfier, dar dupa aceea ce facem? Pai sa zicem ca luam o mica vacanta. Hmm... si fara triatlon? Eh bine, a aparut o solutie.


Zilele aceaste s-a lansat Triathlon Series. The Board Game, Da, este un board game ce se poate juca atat in extrasezon cat si in weekend-uri, dupa un long bike de 120 de km care ne-a stors de puteri. Odihna activa :) Daca tot ne place sa vorbim intr-una despre triatloane si concursuri, acum o putem face in timp ce ne jucam, la un pahar de isotonic.



“Triathlon Series” este un “turn based game”. Ești un triatlet amator, ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun. Îți antreneazi skillurile sportive necesare (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment. Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, îți dozeazi energia și îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică, au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament. Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

De unde iau jocul?

Triathlon Series este disponibil pe www.afterracegames.com, cu un preț special de lansare în perioada 10 septembrie-10 octombrie 2016 de 180 lei și poartă semnătura unei echipe de creativi români, construită în jurul a doi game-designeri pasionați de good life, sport și strategie: Andrei Dordea, triatlet amator dependent de sport și Cristian Cătălin, primul game designer român membru al Spiele Autoren Zunft (SAZ), organizație profesională europeană, ce reunește creatori de jocuri din 19 țări. Pentru orice alte întrebări ai avea: Ema Cătălin / emaa@afterrace.ro

Cine merge la triatlonul de la Mamaia il va gasi la cortul Triatlon Series. La joaca cu noi! :)





Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii