Ultramaraton de 6 zile la Ștafeta Veteranilor

In aceste zile este in desfasurare ultramaratonul Stafeta Veteranilor, eveniment organizat si sustinut de catre voluntarii implicati in cauza Invictus. Stafeta Veteranilor este modul in care Invictusii civili si militari aduc un tribut milioanelor de eroi care au murit pentru apararea patriei.


Evenimentul se desfasoara pe parcusul a 6 zile, in fiecare dintre ele tricoul Invictus fiind purtat de catre un alergator care, insotit de un biciclist, are de parcurs o distanta de aproximativ 100 de km. Ultramaratonul care se afla deja la a 3-a editie a plecat vineri de la Bucuresti, a trecut pe la Ploiesti, Brasov, Sibiu, Alba-Iulia, Zalau, urmand sa ajunga la Carei astazi, 25 octombrie, dupa 800 de km. Tricoul Invictus a fost purtat pe rand de catre alergatori cu state vechi in ultramaraton, dar si de catre voluntari inimosi, printre ei Nicu Iftimovici, Gabriel Ion, Adrian Ber, Levente Polgar, Aris Necula, Marius Afilipoaie, Daniel Macovei. Puteti urmari detalii live despre evolutia stafetei pe pagina de Facebook Invictus Romania.


Invictus este un proiect de voluntariat care se extinde din mediul militar în cel civil, un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Este în primul rând un proiect de educație, o luptă împotriva ignoranței și o punte intre militari și civili ca oameni. De aceea strategia Invictus include extinderea proiectelor în parteneriat cu alte asociații nonguvernamentale. Invictus România este un ideal prin care sufletul curat este pus în slujba voluntariatului și a camarazilor. Incepând cu 25 octombrie 2014 grupul Invictus Romania colectează fonduri pentru a trimite luptători răniti la edițiile viitoare ale Jocurilor Paralimpice Invictus.

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii