Trasee noi de bicicletă și de alergare la XMAN, Ironman de România

Mai sunt cateva cateva zile pana marti cand vor mai ramane 20 de saptamani pana la Oradea. Si ce?!
20 de saptamani tine programul de antrenament pe care il voi urma din nou pentru a intra in forma si a termina cu succes concursul, pentru a slefui fierul si a deveni din nou om de fier, Ironman mai pe intelesul tuturor.

Anul acesta concursul are loc mai devreme cu doua saptamani ca de obicei, pe 10 iunie la ora 6 vom fi in zona de tranzitie facand ultimele pregatiri pentru start. As zice ca e mai bine din mai multe puncte de vedere, cele mai importante fiind posibilitatea de a evita canicula maxima, in 2016 a fost horror, noroc ca eu am fost la Half si am scapat destul de usor, si al doilea ca este la inceputul sezonului de triatlon din Romania, si vom putea apoi sa mergem linistiti si la alte concursuri daca ne mai tin bateriile :)

O alta noutate este traseul. Asa cum aflasem de anul trecut, traseul de bicicleta s-a schimbat. Vor fi 5 ture de cate 28 de km la full cu 180 m diferenta de nivel fiecare, plus doua portiuni de intrare si iesire din bucla. In total 180 de km cu 1120 m diferenta pozitiva de nivel.


O alta noutate este la alergare unde nu ne vom mai invarti de 38 de ori in parc. Vor fi 20 de ture de 2 km fiecare cu 0 diferenta de nivel, de-a lungul Crisului Repede. Vom vedea daca va fi mai bine, e posibil sa ni se faca dor de umbra partiala din parc si de tasnitoarea aceea unde ne mai racoream :)


Inscrierile sunt deschise pe http://www.xmanromania.ro. Ne vedem la Oradea!

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii