Vreți să înotați în lacul IOR? După aceea vom pedala și alerga

Nu știu alții cum sunt, dar eu de multe ori când alerg prin Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza), mai ales când e foarte cald afară, mă gândesc că tare ar merge și o baie, un înot așa de răcorire ca să mă pot da mare apoi ca am traversat IOR-ul :)) Nu cred că am văzut semne cu scăldatul/înotatul interzis, dar nici nu mi-a venit să intru, gândindu-mă că voi fi pescuit rapid de paznici.

Eh bine, zvonuri erau, era chiar și în calendarul Federației Române de Triatlon, acum e certitudine. În perioada 11-13 august aici va avea loc primul triatlon din București, Confruntarea Titanilor, ce va fi și Campionatul Național de Triatlon.


TITANS TRIATHLON este denumirea sub care Bucharest Sport Club, în parteneriat cu Federația Română de Triatlon, organizează, în premieră la București, în perioada 11-13 august 2017, Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon, pe distanțe sprint și supersprint.

Competiția se va desfășura în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, cunoscut ca IOR, în zone special amenajate pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Proba de înot se va desfășura într-o zona a lacului din parc. Proba de ciclism se va desfășura pe traseul: str. Liviu Rebreanu (de la intersecția cu str. Câmpia Libertății până la intersecția cu Bdul. Nicolae Grigorescu) - Bdul. Nicolae Grigorescu (de la intersecția cu str. Liviu Rebreanu până la intersecția cu str. Lunca Bradului). Proba de alergare se va desfășura pe aleile parcului, pe un traseu dedicat.

Programul competiției:


  • Vineri, 11 AUGUST 2017 - CAMPIONATUL NAȚIONAL DE AQUATLON – COPII, CADETI, JUNIORI, AMATORI AGE GROUP
  • Sâmbătă, 12 AUGUST 2017 - CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TRIATLON - COPII ȘI CADEȚI
  • Duminică, 13 AUGUST 2017 - CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TRIATLON - JUNIORI, ELITE, AMATORI AGE GROUP ȘI ȘTAFETE

Probe și categorii





Înscrierile se deschid pe 20 iunie, pe site-ul competiției, www.titanstriathlon.ro. Până atunci putem da like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu toate detaliile.

Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii