3 provocări de la Isostar și pleci la un maraton de top din Europa

Pe 23 septembrie începe o nouă ediție a competiţiei Isostar Run Europe, ce îi ajută pe participanţi să își îmbunătăţească performanţele de alergare şi, la finalul celor 5 săptămâni, să poată participa la unul din cele 10 maratoane de top din Europa, dacă vor câștiga.

Run Europe 2017 se desfășoară în perioada 23 septembrie - 29 octombrie 2017 și oferă alergătorilor un program de antrenament pentru următorul maraton, prin provocări accesibile și premii atractive. Astfel participanții trebuie să finalizeze, în ordine, o serie de provocări sportive pentru a intra în lupta pentru marele premiu - șansa de a câștiga participarea la un maraton european cu toate costurile incluse!


Ediţia de anul acesta cuprinde 3 etape diferite, consecutive, respectiv 3 obiective de alergare precise și ascendente ca dificultate: o sesiune de alergare de 10  km, o  sesiune de alergare de 1 oră și 30 de minute, respectiv alergarea distanței de maraton, 42,195 km, în cel mult 3 sesiuni de alergare. Fiecare provocare sportivă trebuie îndeplinită într-un anumit interval de timp pentru ca obiectivul să fie validat.


La finalul fiecărei etape, toți participanții care au îndeplinit obiectivul participă la o tragere la sorți și 3 dintre aceștia au șansa de a câștiga kituri de antrenament cu produse Isostar. După îndeplinirea ultimului obiectiv toate înscrierile valide vor intra în tragerea la sorți pentru marile premii, ce va avea loc pe 14 noiembrie 2017. Premiile constau în 2 pachete all inclusive pentru 2018 la unul dintre maratoanele de top din Europa (Paris, Hanovra, Bordeaux, Geneva, Riga, Amsterdam, Bruges, Veneția,Wachau sau Viena), cu toate cheltuielile acoperite (transport, cazare și înscriere). Se acordă un premiu la categoria masculin și unul la feminin.

Pentru a participa la aventură apasă aici!

Nu uitați să vă abonați la pagina de Facebook sau la newsletter pentru a primi articolele următoare.




Introduceți adresa de email pentru abonare

Comentarii