Cum arată o zi normală de luni în Samsung Health?

M-am trezit cu noaptea-n cap ca toți oamenii de succes (înainte de 6), am mâncat pe fugă, am sărit într-un taxi a.k.a Uber, din care apoi am sărit în avion, am văzut răsăritul de la mii de metri altitudine, am ajuns la Belgrad, am prestat ca tot omu'  8 ore cu mai multă sau mai degrabă mai puțină pauză, după care am ieșit la o plimbare ca să îmi dezmorțesc oasele și să văd ce mai e prin capitala Serbiei că nu mai fusesem demult, de anul trecut.

Noapte, luminițe, ger de mi-au înghețat mâinile pe telefon făcând poze. Din mers am înfulecat o pleșcaviță, specialitatea cea mai cunoscută a vecinilor de la sud, și cam asta a fost. Între timp brățara și-a făcut treaba și mi-a monitorizat fiecare pas, fiecare tresărire de cord, fiecare treaptă urcată. La ceas de seară am sincronizat rezultatele cu aplicația Samsung Gear care le-a trimis și în Samsung Heath, și am zis să vi le arăt, așa ca lectură de seară.

Numărul de pași - de două ori mai mulți decât targetul



Pulsul zilei - hai că nu mi-a stat inima nici la decolare, nici la aterizare


Etaje urcate pe trepte - atât cât trebuie






Recorduri în ultima lună:






Acestea fiind zise am încheiat sesiunea de testare a brățării Samsung Gear Fit 2 Pro, parte a programului Orange Testers. Până data viitoare vă doresc să vă găsiți motivația să faceți mișcare măcar atât cât sâ consumați tot ce ati mâncat de-a lungul unei zile.

Nu uitați să vă abonați la pagina de Facebook sau la newsletter pentru a primi articolele următoare.




Introduceți adresa de email pentru abonare

Comentarii