Un nou finish. Semimaraton.

A trecut ceva timp de la ultimul finish. Dupa rateul de la Gerar cand pe la km 16 a trebuit sa declaram forfait ca si echipa, iata ca a venit momentul sa mai termin si eu un semimaraton. A cam trecut un an, ultimul semimaraton alergat a fost la Oceanlava Slovenia, acum un an, pe 22 aprilie.

Ce sa zic, treburi multe, o perioada aglomerata, alte ocupatii si din pacate foarte putin antrenament. Mi-a fost dor de atmosfera de concurs, la fiecare noua linie de start imi zic ca asta e unul din lucrurile care imi plac cel mai mult. Ma rog, pe la km 17 nu imi mai placea atat de tare, caldura excesiva, o hidratare neeficienta pe care am/n-am facut-o si mai ales lipsa de antrenamente au dus la o plimbare domoala pe ultimii km. Nu-i bai, oricum nu aveam nici un target de timp, nu aveam nici ceasul la mine, no stress, lasa ca oricum fugim destul contracronometru in activitatile de zi cu zi.

Am pierdut pacerii de 2:10 si am venit putin in urma lor, dar a fost frumos, eu m-am bucurat de cursa asta, de vreme, de traseul care ne-a dus iarasi spre nordul Bucurestiului, de oamenii intalniti, de atmosfera, de alergare. Si mai ales mi-am adus aminte ca sportul ne face atat de bine si ca trebuie sa il integrez mai des printre activitatile zilnice.



Nu uitați să vă abonați la pagina de Facebook sau la newsletter pentru a primi articolele următoare.




Introduceți adresa de email pentru abonare

Comentarii