1000 de kilometri

Iata-ma ajuns la borna de 1000 km alergati. Asa cum va ziceam aici si aici la finalul semimaratonului de pe 19 mai indicatorul de la kilometrajul personal s-a oprit la fix o mie de km. 1000 de km in care am alergat doua maratoane, doua semimaratoane din care unul montan, multe alte semimaratoane alergate prin parcuri, cateva crosuri si alte zeci de alergari mai mici. In total am strans 1000 km in 11 luni. Nu este mult, se putea si mai bine, dar nu e nici putin. Ar fi interesant de stiut oare cati km oi fi alergat in anii dinainte, de prin 2008 de cand am inceput.

Au fost 1000 km care am invatat multe, va urma un articol in care voi povesti cateva chestii interesante. 1000 alergati cu placere. M-am bucurat de fiecare km si o voi face in continuare. Alergatul ma relaxeaza si imi da inspiratie si idei noi, unele dintre ele impartasite aici pe blog.

1000 de km in care am iesit din zona de confort si am descoperit lucruri noi, am vazut cat de departe pot ajunge si ca pot face orice daca imi propun. Pentru ca asta ne demonstreaza un maraton, ca il putem invinge pe piticul negativist din mintea noastra care zice ca e imposibil sa facem anumite lucruri.

Pe langa toate astea am alergat pentru ca face bine sanatatii generale si chiar se simte din moment ce nu am racit deloc in ultimul an chiar daca am alergat pe viscol la -15 grade sau pe canicula. Mi-am ordonat programul zilnic, am invatat sa mananc mai sanatos, am aflat ce sunt carbohidratii si proteinele si cum trebuie dozate pentru a ajuta corpul sa genereze energie. Am cunoscut o multime de oameni noi, am vizitat locuri noi.

Ce urmeaza? Nici eu nu stiu, dar cu siguranta alte mii de km. Si cum vorba lunga saracia omului hai ca va las, am fugit sa alerg :)



Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu.