Jurnal de antrenament, săptămâna 1 - să trecem la treabă

Asa cum anuntam am inceput programul de pregatire care ma va aduce in cea mai buna forma (sper eu, trebuie!) in data de 27 iunie. Mi-am propus sa ma tin strict de program si sa nu ratez nici un antrenament, dar nici sa nu fac excese (prea mari :)).

Saptamana incepe cu ... pauza, luni stau cum ar spune cineva :)) Nu e vina mea, dar asa scrie in calendar. Si nu e deloc rau.

Marti intervale la inot 10 x 25m (1500 m total) si intervale seara pe bicicleta, pe hometrainer ca inca e iarna si cam aluneca. Daca in bazin trag de mine cat sa simt ca am muncit, sa imi creasca pulsul si sa ajung la capatul culoarului gafaind, pe bicicleta intervalele astea ma storc la propriu, dovada balta ce s-ar forma sub bicicleta daca nu as pune un prosop, ceea ce cred ca e de bine.


Miercuri e "easy run" si chiar a fost usor pentru ca, desi la Romniceanu Stairs Run ne dam sufletul de obicei, acum e gheata lucie si nu risc nimic, n-are rost, nu am chef de pauze prelungite pe motive prostesti. Daca in urma cu doua saptamani scosesem personal best, acum am reusit personal worst. C-asa-i in tenis :))

Joi intervale mai lungi in bazin, 4 x 150m si 1500 m total, apoi hop pe bicicleta si pedalat pana la birou, plus seara inapoi spre casa; cam racoare dar e uscat si nu aluneca. Gigel (MTB-ul, da) trebuie dezmortit putin ca se apropie WinterTri si avem treaba.

Vineri intervale-alergare pe pista la Dinamo, muncesc serios pentru niste bucati sub 3:45 min/km alaturi de Alex dar apoi intra bine un pahar de vin si o felie de tort ca mai sunt si d-astea, la multi ani Ioana!

Sambata 1700 m endurance swim si mult somn.

Duminica inchei saptamana in forta cu 10 km alergare + 40 km bicicleta, tot pe trainer ca invartindu-ma de ici-colo s-a intunecat afara.

Concluzie: program respectat 100%, 9 ore si 15 minute de sport, hai ca-i bine :)


photo source: http://childrensvillage.org/get-involved/cv-tri-it/




Delivered by FeedBurner

Comentarii