Folk Frate! - Mai stai

Am auzit pentru prima data de ei la festivalul Folk You, vazand niste tricouri rosii de vanzare si crezand ca numele imprimat e vreun slogan. Apoi i-am vazut pe scena, dar era aglomeratie mare si multe trupe se perindau pe acolo, una dupa alta. Iar a doua zi plimbandu-ne prin Vama vedem un afis: concert Folk Frate! in IronCity. Hai sa mergem! Si am mers si ne-am distrat o noapte intreaga, si nu se mai termina, si era amuzant, si erau atatea piese, multe noi, multe cunoscute, dar cantate in alt stil. Apoi am aflat ca ii putem vedea in Bucuresti si asa a inceput povestea :)


Nu stiu cum am ratat atatia ani asa ceva. Folk Frate! a transformat serile de miercuri in weekend-ul nostru de la mijlocul saptamanii. "Miercuri eu iti cant, joia ma trezesc prea tarziu". Au devenit formatia mea preferata si ma consider un norocos ca ii pot vedea in fiecare saptamana la doi pasi de casa. Ei sunt Elena, Teddy, Johnnie si Mysha, adica Folk Frate! si ne asteapta in IronCity miercuri de miercuri de la 21:43. Cum de ce 21:43? Pentru ca "e mai bine asa". Sunt buni si de ascultat in metrou, in masina, la alergare in casti, recordul de la Barcelona li se datoreaza si lor, merg si in tren, si acasa, oriunde.

De curand a fost lansat videoclipul piesei "Mai stai", cumva povestea multor oameni care se trezesc cu greu joi de dimineata. "Ceasul suna, ora 6, ma uit pe geam e-ntuneric in case. Visam frumos in culori, asa ca ma bag din nou cu capul in nori". Si peste foarte putin timp, nu stim cand dar curand, foarte curand, se va lansa albumul, urmariti pagina de facebook pentru noutati. "Anii trec, primaveri de duc, e normal, e normal, e bineee".



Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii