Iron-planuri la inceput de 2016

A trecut Craciunul, a trecut Revelionul, deci da, trebuie sa incepem un nou calendar. Pentru mine 2015 a fost un an extraordinar si sper ca si in 2016 sa ma ridic cel putin la acelasi nivel. Asa cum promisesem am inceput sa ma misc mai intens in luna decembrie, iar acest lucru s-a observat imediat, am depasit tentatiile de sarbatori cu un minus de cateva kg (and counting) si ma apropii de forma la care as vrea sa fiu la inceputul perioadei de pregatire.

Ca sa fiu motivat mi-am facut cateva cadouri pe final de an investind cu cap ceva banuti in ceea ce se numesc taxe de inscriere la XMAN Oradea (Ironman de Romania) si Transfier (probabil cea mai frumoasa competitie de Ironman 70.3 din lume). Astfel voi fi sigur ca doza de motivatie va fi una suficienta cat sa ma faca sa las canapeaua pentru hometrainer, sa parasesc la 6 dimineata patul caldut pentru a ajunge la inot si sa imi pun adidasii in picioare pentru a zburda pe aleile parcurilor la ore indecente pentru un sedentar. Da, v-ati prins, se numeste Ironman cu repetitie, plus un half care ca nivel de dificultate se apropie de un full.

Va marturisesc sincer ca am avut in intentie sa cobor un an la nivelul de half Ironman insa tentatia a fost prea mare si nu am rezistat vazand ca atatia prieteni se duc sa guste din tortul cel mare. Cum sa fi stat pe bara in timp ce ei continuau cursa? A fost prea frumos in 2015 ca sa nu mai incerc o data :)

Ca tot aminteam mai sus despre bazin, dupa o pauza inadmisibil de lunga am revenit pe culoar, ce-i drept mi se facuse un asa dor de mirosul de clor incat nu pot sa imi dau seama cum de am ocolit atatea luni locul unde mi-am petrecut atatea dimineti. Am planuri mari, as vrea sa muncesc mai cu cap aici si sa reusesc sa castig ceva la tehnica, deci daca nu ma veti mai vedea seara tarziu prin oras sa stiti ca e pentru un scop nobil. Nobil pentru mine.

Pe langa aceste doua evenimente cap de afis am pe lista alte cateva, sper ca nu foarte multe desi imi este greu sa ma abtin. M-am inscris deja la Gerar alaturi de Dacii Sprinteni, suntem pe lista si la WinterTri in stafeta Happy Tri, vreau si un maraton la vecinii de peste Prut, vreau si pe la Aiud, si la Iasi, si la Ecomaraton, si la cateva duatloane, asta ca sa fiu in priza pentru luna mai cand se deschide sezonul de triatlon. Despre bicicleta nu mai zic nimic, este aceeasi Bibi care acum sta pe hometrainer invartindu-se pe loc, si ea in asteptarea unor sosele uscate si cu mult soare.

Asadar, sa incepem anul 2016! Ne vedem prin lacuri, pe coclauri si prin munti ca acolo ne place noua. Va doresc un sezon plin de adrenalina si de curse faine. Semneaza Dacu', viitor Ironman cu repetitie.

sursa foto: www.rosewood.us.com
Daca va place ce cititi pe aici nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a afla noutati sau introduceti adresa de email in casuta de mai jos pentru a va abona la newsletter.



Delivered by FeedBurner

Comentarii