Forest Run Etapa I ... si finalul sezonului 2013

Forest Run Grand Prix, prima etapa dintr-un circuit de mai multe curse de alergare prin padurile din jurul Bucurestiului. Asta ca sa descoperim ca exista locuri frumoase de alergat la o aruncatura de bat de casa, nu in parc ci in padure, intr-un mediu nepoluat (inca), departe de masini, catei, zgomot.

Am ajuns sambata de dimineata in Parcul Brancovenesc Mogosoaia. Lume multa, in jur de 170 de persoane, vreme rece, ca de iarna, dar in schimb un peisaj superb cu copaci inghetati, imbracati in alb. Am alergat 3 ture de parc, pe asfalt, pietris si pamant, in total 10,3 km. Dupa prima tura deja ma incalzisem, asta datorita costumului de Mos Craciun pe care l-am imbracat din nou, am inteles ca se poarta aceasta vestimentatie in decembrie.









Am dus in continuare acelasi ritm si pe urmatoarele doua ture si am terminat cursa in 55' si o medie de 5:20 min/km. Nu-i rau pentru un final de sezon in care m-am lenevit putin si am rulat mai la relanti.
Vreau sa remarc in primul rand initiativa organizatorilor de a ne oferi aceste curse in natura, precum si organizarea foarte buna, kitul, premiile, tombola si atmosfera creata!


Epilog..

Acum va veni o binemeritata pauza (activa) dupa un sezon incarcat cu multe sute de km peste care am presarat doua personal best-uri la semimaraton (SemiMaratonul Virslilor si SemiMaraton Bucuresti) si un frumos PB in proba de maraton, la Berlin. Se mai adauga debuturi in maratoane montane, incepand cu SemiMaraton Brasov si continuand in forta cu Bucegi Maraton 7500 (traiasca Dacii sprinteni!) si Maraton Piatra Craiului. Deasupra se presara un preafrumos Transmaraton, cea mai frumoasa cursa de anul acesta (prietenii stiu de ce), se amerteca bine si rezulta un tort mare pe care scrie 2013 si pe care l-am savurat bucatica cu bucatica :)

Si cum suntem "sportivi adevarati", nu ca la fotbal unde nu se joaca 2 luni pe motiv ca e frig si ninge, la noi pauza dintre sezoane nu dureaza decat maxim...cateva zile. Deci de indata ce va batea gongul si vom schimba foaia in calendar, vom incepe si noi sezonul 2014.
Pana atunci sa avem parte de sarbatori fericite si de un an nou cel putin la fel de bun precum cel care e aproape de final!

P.S. Multumiri pentru poze Radu Cristi, Mihai Zaharia, Catalina Niculae, Cazare La Pensiune

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii