Rămas bun, Rocky drag

A aparut la mine in casa inca din 2010, pe vremea cand TVA-ul era 19% si eu incercam sa invat care e treaba cu Bucurestiul, a ajuns prin toate parcurile si pe cele mai neumblate stradute, a fost prezent la multe marsuri cicliste si a militat pentru un transport urban civilizat, a fost de doua ori cate 320 de km pana la mare (2012, 2013), a urcat de doua ori Transfagarasanul (2011, 2014), a fost de vreo doua ori la Prima Evadare dintre care o data s-a mocirlit pana la ghidon, a trecut muntii, a hoinarit pe la Cetatile Fortificate din Transilvania, prin Bulgaria, a cutreierat jumatate de tara si m-a purtat in sa prin locuri de care imi aduc mereu aminte cu placere.

Dar nu este asta, nu e doar despre bicicleta, Rocky, caci asa il/o cheama pe dumnealui/dumneaei este un prieten adevarat de care imi este greu sa ma despart. Intamplarea face ca am ajuns sa am 10 biciclete (OMG!), parca as fi Tiriac, dintre care cu 5 impart aceeasi casa si parca nu prea mai e loc. Pentru ca Rocky e cel mai copt la schimbatoare (are deja 4 ani) a sosit timpul sa se mute.

Este o bicicleta simpla, model Rockrider 5.0 pentru care Decathlon m-ar premia daca ar stii cate a facut si pe unde a umblat acest entry-level de cativa banuti pe care ei il recomandau pentru plimbari lejere. Rocky si-a depasit demult conditia. Vreau sa il dau cuiva care va avea grija de el si care il va purta prin locuri cel putin la fel de interesante, un garaj prafuit nu e nicidecum locul potrivit. Si pentru ca tin la el nu il voi da de pomana, ar crede ca il arunc ca pe o masea stricata, asa ca cer pe el atat cat sa merite si pentru mine si pentru noul posesor si pentru orgoliul lui Rocky (250 lei). Daca sunteti interesati lasati un comentariu sau un mesaj in pagina de contact si va mai povestesc. Rocky va aprecia :)

Mai jos cateva din aventurile lui Rocky:











P.S. Rocky si-a gasit o noua casa :)

Daca vreti sa primiti o notificare de fiecare data cand public ceva nou, introduceti adresa de email in casuta de mai jos:


Delivered by FeedBurner

Comentarii